Henrik Oesten Sensei

Henrik Oesten Sensei, er en højt kvalificeret og erfaren instruktør, der begyndte at træne i Shotokan Karate-Do JKA februar 1982. Henrik Sensei begyndte at undervise karate i 1985, og i 2000 åbnede han sin egen klub Dentokan JKA.

I begyndelsen

Henrik Oesten Sensei har gennemgået en 4-årig instruktøruddannelse på hovedakademiet “Honbu Dojo Danmark”, under ledelsen af chefsinstruktør Bura Sensei 8. Dan JKA.

Henrik Oesten Sensei er medlem af Shihankai, et råd bestående af de højest graduerede i Danmark. Rådet har indflydelse på hvordan Shotokan Karate-Do udvikler sig i Danmark.

Henrik Oesten Sensei åbnede sin egen Karate Dojo i Taastrup, Danmark, under navnet Shotokan Karate-Do Dentokan JKA. Klubben besider et stort antal karate studerende og kvalificerede instruktører med stor undervisning erfaring.

Egen Dojo & egenskaber

Henrik Sensei´s særlige evne er eksempelvis måden at forklare den dybere betydning i de mange grundlæggende principper, der ligger i karate kunsten. Følgere man de råd og vejledninger der bliver givet, vil man bemærke at ens egne og andre elevers teknikker vil blive forbedret i både kihon, kata og kumite.

Henrik Oesten Sensei viser et konsekvent overblik i enhver situation inden for og uden for Dojo. Eleverne realiserer hurtigt en glæde og god karma af Henrik Sensei’s tilstedeværelse, som Henrik Sensei siger: “Hvorfor holde en hemmelighed, der gør mig glad? når jeg kan dele det med andre og gøre dem lykkelige også!”

Henrik Oesten Sensei giver sin viden, så andre kan nå det til en harmoni med de indre og ydre former for menneskets natur.

Med andre ord, “Træn den indre sind (Meditation) og form (krop)”

Henrik Sensei gennem tiden

Henrik Oesten Sensei er i dag 5th Dan og J.K.A. gradueret på følgende tidspunkter:

1. Dan J.K.A. 1985
2. Dan J.K.A. 1987
3. Dan J.K.A. 1991
4. Dan J.K.A. 1994
5. Dan J.K.A. 1999

UNDERVISNING

karate viden

Kihon

KATA

KUMITE

PENSUM