Henrik Oesten Sensei

henrik_sensei_top2 Henrik Oesten Sensei, er en højt kvalificeret, og erfaren instruktør, som startede med at træne Shotokan karate-Do J.K.A. februar 1982, han begyndte med at undervise i karate 1985.

Henrik Oesten Sensei er I dag 5. Dan, og J.K.A. gradueret på følgende tidspunkter:

1. Dan J.K.A. 1985
2. Dan J.K.A. 1987
3. Dan J.K.A. 1991
4. Dan J.K.A. 1994
5. Dan J.K.A. 1999

Henrik Oesten Sensei har gennemgået en 4-årig instruktør-uddannelse på hovedakademiet "Honbu Dojo Danmark” under ledelse af Chefinstruktør Bura Sensei 8. Dan J.K.A. Henrik Oesten Sensei er medlem af Shihankai, et råd der består af de højest graduerede i Danmark, rådet har indflydelse på Shotokan’s udvikling I Danmark. I Taastrup har Henrik Oesten Sensei sin egen klub med navnet Shotokan Karate-Do Dentokan J.K.A.. Klubben har et stort antal Karate studerende, samt kvalificerede instruktører, med stor undervisnings erfaring.

Han er dygtig, til at forklare den dybere mening i de mange grund principper, der ligger til bunds, for at man kan udfører sin bevægelses teknik korrekt, i både kihon og kata, samt kumite. Henrik Oesten Sensei udviser et konstant overblik, i enhver situation inde for Karate undervisning. Eleverne fornemmer hurtigt en glæde, og god karma ved Henrik Senseis tilstedeværelse, Som han selv siger, "Hvorfor holde noget hemmeligt som gør mig glad, når jeg kan dele det med andre og gør dem glade!" Henrik Oesten Sensei giver af sin viden, for at andre kan opnå at komme i harmoni, i de indre og ydre former af menneskets natur.

Med andre ord ” Træn den indre form (Meditation) og ydre form (Kroppen)”

harmoni_sensei
hvad er karate karate opvarmning karate viden
karate kihon basic shotokan kata karate kumite
karate pensum styrketræning japanske ord