KIHON – BASIC
Kihon oversættes til grundlæggende eller basic teknikker, og er grundlaget for al indlæring i karate. Alle elever begynder at lære de grundlæggende parader, slag, stød, spark, og stillinger. Over tid skal disse bevægelser praktiseret flere gange dagligt, så de bliver naturlige at udføre. Kihon er taget meget alvorligt, og der undervises meget konsekvent i dojoen for at sikre, at den korrekte teknik er lært fra starten. Dårlig form, i kihon fører til ineffektiv teknik og skader, derfor er der rettet meget opmærksomhed på udførelsen af de forskellige kihon teknikker. Kihon fremstår også gennem kata og bliver med tiden mere avancerede.
STØD
CHOKO-ZUKI

OI-ZUKI

GYAKU-ZUKI

KIZAMI-ZUKI

AGU-ZUKI

URA-ZUKI

KAGI-ZUKI

MAWASHI-ZUKI

SLAG

URAKEN-UCHI

SHUTO-UCHI
HAITO-UCHI
OTOSHI-EMPI-UCHI
TATE-EMPI-UCHI
MAE-EMPI-UCHI
USHIRO-EMPI-UCHI
YOKO-EMPI-UCHI
MAWASHI-UCHI
PARADER

AGE-UKE

SOTO-UKE
UCHI-UKE
SHUTO-UKE
GEDAN BARAI
TATE-SHUTO-UKE
SOTO-BARAI

HAISHU-UKE

TEISHO-UKE
SPARK
MAE-GERI
KEAGE
KEKOMI
MAWASHI-GERI
UCHI MAWASHI-GERI
MIKAZUKI-GERI
USHIRO-MAWASHI-GERI
USHIRO-KEKOMI
BENSTILLINGER
ZENKUTSU-DACHI
KIBA-DACHI
KOKUTSU-DACHI

Tilbage til forsiden

Den bedste undervisning er for dem som har interesse i at lære at leve denne livsstil, give eleverne evnen til at få fokus, selvvær, styrke og selvfølgelig en masse forsvars teknikker.

Jeg vil bringe det bedste frem i hvert enkelt person, så de kan opnå deres maksimale udøvelse af Karate. Ingen er for gammel, eller for ung. Alle kan hvis de har viljen med sig hele vejen.

– Henrik Sensei