Nyheder

nyheder-top

nye_kata
Nye kata’er er blevet tilføjet over de sidste 4 uger, og det bliver vi ved med indtil alle 26 er kommet på. Der er blevet tilføjet Kanku Dai, Enpi, Hangetsu og Jitte. Du kan se dem ii normal hastighed samt i slow.

Vi takker mange gange for de karateka som nu bruger ShotokanTV, og er med til at få os i luften. Husk ShotokanTV er kun et redskab til jer der gerne vil træne Shotokan Karate hjemme. Følg os på FaceBook, der poster vi altid når der er kommet noget nyt.

Med venlig hilsen
ShotokanTV

04-11-2014

nye_kataer2
nyhedsbanner
Så er det nu, vi har åbnet op for verden med online undervisning i Shotokan Karate. Er du klar til at prøve disse fantastiske muligheder her på ShotokanTV, så er det bare om at blive medlem og komme i gang med det samme. Vi har lige hvad hjertet begærer, Kihon, Kata, Kumite og meget mere. Her på nyhedssiden, kan du følge med i udviklingen og hvornår nye videoer vil blive tilføjet. Det vil sige siden konstant vil være under udvikling, og nye videoer vil jævnligt blive tilføjet.

Har du eventuelt nogle kommentar er du velkommen til at kontakte administrationen. Vi tager gerne imod feedback fra vores brugere.

Med venlig hilsen
ShotokanTV

10-03-2014

reklame_spot2_11-03-2014
Osu, så kom der en ny reklame spot med en masse action i. ShotokanTV takker Flemming Baggesen for deltagelse. Se vores nye spot.

Vi arbejder hele tiden på siden, og allerede i morgen vil der komme nye videoer. Mawashi-Uchi og øvelse 1,2 og 3 vil blive tilføjet, så god træning.

Med venlig hilsen
ShotokanTV

11-03-2014

shotokan karate yoko-empi
Osu, nye videoer er tilføjet under Slag, 4 nye undervisningsvideoer med Yoko-Empi, ligger klar til dig, så du kan få lært den, og glem ikke vores øvelses videoer. God træning.

Med venlig hilsen
ShotokanTV

01-04-2014

tate-empi
Osu, 4 nye videoer med Tate-Empi er tilføjet under slag. Udfør øvelserne som de er vist i videoen, så opnår du det bedste resultat.

God træning.

Med venlig hilsen
ShotokanTV

10-04-2014

   
   

tilbage

hvad er karate karate opvarmning karate viden
karate kihon basic shotokan kata karate kumite
karate pensum styrketræning japanske ord